Comerços cibersegurs

Blíndat contra els ciberdelincuents: T'ajudem a protegir el teu comerç

Cabecera de Ciberseguridad
Cabecera de Ciberseguridad
5/5 - (1 voto)

Cada vegada hi ha més comerciants que són víctima de ciberatacs. A vegades per bretxes de seguretat en el comerç. Unes altres per pura desinformació.

Et proposem un pla perquè deixes d’estar en la diana dels ciberdelinqüents:

Protegeix el teu comerç amb l’ajuda d’un expert en ciberseguretat, que analitzarà la situació del teu comerç i elaborarà un pla d’acció personalitzat i adequat a les teues necessitats perquè minimitzes al màxim els riscos als quals està exposat el teu negoci.

Tutories en línia de ciberseguretat

El nostre nou programa d’acompanyament personalitzat en matèria de ciberseguretat, gratuït i exclusiu per a associats de Confecomerç, consta de dues fases:

• Fase 1: Diagnòstic i pla d’acció
Al llarg de dues sessions en línia, els nostres experts realitzaran un diagnòstic del teu comerç, i elaboraran un informe amb recomanacions “ad hoc” per a protegir el teu establiment, segons les seues característiques i necessitats.

Per a la fase de diagnòstic, Confecomerç utilitzarà la eina d’avaluació de riscos de el “Instituto Nacional de Ciberseguridad” (INCIBE).

• Fase 2: Seguiment
En els següents 6 mesos, el teu tutor o tutora realitzarà un control i seguiment de l’aplicació de les mesures que s’han proposat i reavaluarà el nivell de risc.

La Conselleria d’Economia Sostenible Sectors Productius, Comerç i Treball col·labora en aquest programa impulsat per Confecomerç per a ajudar els comerciants associats individualment a protegir els seus negocis en l’entorn digital.

Per a inscriure’s es necessari ser soci de l’Associació de Comerciants Benetússer. Ficat en contacte amb l’administració per inscriure’t.


Font: Confecomerç

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 744 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*