• DIVÍ SUÏCIDI: Una caiguda depressiva com crida a un despertar
  por Vicent Navalón Pardo el 27 de agosto de 2021 a las 6:16 pm

  Jeff Foster ens fa un relat sobre una dona que volia suïcidar-se quan en realitat el que volia era viure amb plenitud L'entrada DIVÍ SUÏCIDI: Una caiguda depressiva com crida a un despertar ha aparegut primer a No dual.

 • El què mai canvia
  por Vicent Navalón Pardo el 18 de julio de 2021 a las 10:11 am

  Tu ja no has d'anar a l'Índia, ni has de renunciar ni asseure't als peus d'algun guru, i el més important, tampoc has d'esperar fins a la "següent vida". Això és teu ara mateix. Està ocorrent al teu voltant. L'entrada El què mai canvia ha aparegut primer a No dual.

 • La Ment i la Realitat
  por Vicent Navalón Pardo el 16 de mayo de 2021 a las 6:11 am

  La ment no pot captar el real, perquè la transcendeix per complet. El més que pot fer és elaborar sistemes de creences a partir del que constitueix el seu primer postulat: la idea del propi jo. L'entrada La Ment i la Realitat ha aparegut primer a No dual.

 • Amor etern
  por Vicent Navalón Pardo el 9 de mayo de 2021 a las 9:07 pm

  Què faries si tingueres més temps? Què faries si tingueres menys temps? Què faries si no et quedara temps? Com canviaria la teua vida si no hi haguera el factor temps? Per a la majoria de les persones el temps és un problema perquè no creiem que tinguem suficient. Veiem el temps com el nostre... L'entrada Amor etern ha aparegut primer a No dual.

 • Quin és el sentit de la vida?
  por Vicent Navalón Pardo el 2 de mayo de 2021 a las 6:46 am

  Extracte de la entrevista feta a Gilbert Schultz centrat en el sentit de la vida que li dona l'autor. Va ser publicada a Excellence Reporter L'entrada Quin és el sentit de la vida? ha aparegut primer a No dual.