• ¿Què és la No-dualitat?
  por Vicent Navalón Pardo el día 23 de febrero de 2020 a las 9:51 pm

  El concepte No-dualitat, és un terme encunyat per la tradició oriental, la fi essencial de la qual és denominar el tipus especial de relació objecte-subjecte que opera en els estats profunds de cognició relacionats amb la Concentració i la Meditació. L'entrada ¿Què és la No-dualitat? ha aparegut primer a No dual.

 • El retorn a la Llar que mai vaig abandonar
  por Vicent Navalón Pardo el día 10 de noviembre de 2019 a las 11:17 pm

  Encara que la consciència comença el seu procés de despertar identificada amb l'estat de vigília (i el cos ordinari), es veu obligada a travessar (d'una manera fonamentalment inconscient) els grans estats almenys una vegada cada 24 hores (passant de la vigília ordinària al somni subtil, el somni profund causal i descansant en el testimoni/no dual ...continua llegint "El retorn a la Llar que mai vaig abandonar" L'entrada El retorn a la Llar que mai vaig abandonar ha aparegut primer a No dual.

 • L’ésser humà i la manifestació
  por Vicent Navalón Pardo el día 8 de septiembre de 2019 a las 6:18 pm

  Reflexió sobre l'esser humà i la seua relació amb la manifestació feta pel Mestre Advaita Ramesh Balsekar i que apareix publicat en el seu llibre "Habla la consciencia" L'entrada L’ésser humà i la manifestació ha aparegut primer a No dual.

 • Més enllà de l’experiència de l’amor
  por Vicent Navalón Pardo el día 25 de agosto de 2019 a las 7:16 pm

  Aquesta entrada és un text reflexiu sobre l'essència de l'amor extrait del llivre del Mestre Advaita Nirmala: "Vivir desde el corazón". L'entrada Més enllà de l’experiència de l’amor ha aparegut primer a No dual.

 • La libertad primera y última de Krishnamurti
  por Vicent Navalón Pardo el día 28 de julio de 2019 a las 3:56 pm

  Un comentari al llibre "La libertad primera y última" de J. Krishnamurti considerat per molts com el seu millor llibre. L'entrada La libertad primera y última de Krishnamurti ha aparegut primer a No dual.