• La Ment i la Realitat
  por Vicent Navalón Pardo el día 16 de mayo de 2021 a las 6:11 am

  La ment no pot captar el real, perquè la transcendeix per complet. El més que pot fer és elaborar sistemes de creences a partir del que constitueix el seu primer postulat: la idea del propi jo. L'entrada La Ment i la Realitat ha aparegut primer a No dual.

 • Amor etern
  por Vicent Navalón Pardo el día 9 de mayo de 2021 a las 9:07 pm

  Què faries si tingueres més temps? Què faries si tingueres menys temps? Què faries si no et quedara temps? Com canviaria la teua vida si no hi haguera el factor temps? Per a la majoria de les persones el temps és un problema perquè no creiem que tinguem suficient. Veiem el temps com el nostre ...continua llegint "Amor etern" L'entrada Amor etern ha aparegut primer a No dual.

 • Quin és el sentit de la vida?
  por Vicent Navalón Pardo el día 2 de mayo de 2021 a las 6:46 am

  Extracte de la entrevista feta a Gilbert Schultz centrat en el sentit de la vida que li dona l'autor. Va ser publicada a Excellence Reporter L'entrada Quin és el sentit de la vida? ha aparegut primer a No dual.

 • ¿Què és la No-dualitat?
  por Vicent Navalón Pardo el día 23 de febrero de 2020 a las 9:51 pm

  El concepte No-dualitat, és un terme encunyat per la tradició oriental, la fi essencial de la qual és denominar el tipus especial de relació objecte-subjecte que opera en els estats profunds de cognició relacionats amb la Concentració i la Meditació. L'entrada ¿Què és la No-dualitat? ha aparegut primer a No dual.

 • El retorn a la Llar que mai vaig abandonar
  por Vicent Navalón Pardo el día 10 de noviembre de 2019 a las 11:17 pm

  Encara que la consciència comença el seu procés de despertar identificada amb l'estat de vigília (i el cos ordinari), es veu obligada a travessar (d'una manera fonamentalment inconscient) els grans estats almenys una vegada cada 24 hores (passant de la vigília ordinària al somni subtil, el somni profund causal i descansant en el testimoni/no dual ...continua llegint "El retorn a la Llar que mai vaig abandonar" L'entrada El retorn a la Llar que mai vaig abandonar ha aparegut primer a No dual.