Tornen les tutories digitals: Adaptades a tu i al teu comerç

Tutories Digitals 2024
Tutories digitals 2024

Indice de contenidos / Index de continguts

5/5 - (1 voto)

Confecomerç i l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer t’ofereix un programa de mentorització i acompanyament per ajudar-te a desenvolupar i engegar un pla estratègic omnicanal i augmentar les vendes al teu comerç, en combinació dels canals online i offline.

Aquesta actuació inclou 3 sessions de 2 hores al comerç, en les quals s’analitzaran tant les eines com les accions de màrqueting actuals per treure el màxim rendiment tant a la captació com a la fidelització dels clients, i proposar millores per aconseguir una major eficiència i rendibilitat als negocis participants.

Tant se val si estàs fent els primers passos en el món digital, o si ja ets tot un expert en xarxes socials, venda online o gestió digital. Tenim un programa que s´adapta 100% al teu comerç. Inicia o continua la teua ruta personalitzada cap a la transformació digital del teu negoci amb l´ajuda dels nostres especialistes en desenvolupament digital del comerç.

Reserva ja la teua plaça pel nostre Programa de Tutories Digitals. Disposaràs de 6 hores gratuïtes* de tutoria i formació:

 • Adaptades a tu i al teu comerç.
 • Totalment personalitzades.
 • Enfocament integral en presència online, comunicació i màrqueting digital, comerç online, gestió digital.
 • Mix assessorament estratègic + formació.

Ideal per a tu si desitges… arribar a més clients online.

  *Programa 100% subvencionat per la Conselleria d’Innovació, Industria, Comerç i Turisme per a associats de les entitats que formen part de Confecomerç.

  Com apuntar-se

  Ficat en contacte amb l’administració de la teua Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer el més aviat possible. Les places son limitades.

  Important

  Per beneficiar-se d’aquest programa es deu de ser soci de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer i trobar-se al corrent de totes les seues obligacions.

  Organitza:

  • Confecomerç C.V.

  Financia

  Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Innovació, Industria, Comerç i Turisme

  Vicente Navalón Pardo
  Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
  Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Tu dirección de correo no será publicada.


  *