XIV FAC 2024

Cartell XIV FAC
Cartell XIV FAC
5/5 - (1 voto)

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, organitza la XIV Fira Associativa i Comercial que es farà des del 3 fins al 5 de maig. Així, el eixe cap de setmana Benetússer acollirà l’esdeveniment en el qual tradicionalment es donen cita les entitats, comerços i hostaleria per a convertir els carrers del municipi en un lloc de trobada i gaudi per a la ciutadania, al mateix temps que serveix d’aparador comercial i de l’activitat associativa.

Els següents comerços associats participen en la XIV edició de la FAC:

Associació de Comerç i Hostaleria de BenetússerC./ Major02
Zelfa Ros EstéticaC./ Major07
Atienzar SegurosC./ Major16
El Reldolí Essència / FalleretesC./ Major20
Pescados y Mariscos DíazPza. Cardenal Benlloch03 y 04
Bar El ReencuentroPza. Cardenal Benlloch07
Bodeguita de PipoPza. Cardenal Benlloch08
Bar BrazatortasPza. Cardenal Benlloch12

L’Associació de Comerciants Benetússer farà mentres dure la XIV FAC una votació per triar el comerç més popular de la població de Benetússer. Entre aquells participants en la votació, es farà un sorteig d’un pernil.

Més informació:

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 752 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.