Autogestiona els riscos laborals del teu comerç

Fes-te amb el títol que t'acredita com a Tècnic/a en Prevenció de Riscos Laborals de nivell bàsic i autogestiona aquest àrea del teu comerç.

Prevenció de riscos laborals
Prevenció de riscos laborals
Puntua del 1 a 5 estrellas

Accedeix a la formació gratuïta que trobaràs en la nostra Acadèmia i crea el Pla d’Actuació que s’exigeix per llei.

Accedeix a la formació gratuïta que trobaràs en la nostra Acadèmia i crea el Pla d'Actuació que s'exigeix per llei.Aquest curs en línia et permetrà obtindre els coneixements i capacitació per a exercir funcions de nivell bàsic en matèria de prevenció de riscos. Una vegada superat, aconseguiràs el títol de “tècnic de prevenció” de nivell bàsic.

Aquest curs en línia et permetrà obtindre els coneixements i capacitació per a exercir funcions de nivell bàsic en matèria de prevenció de riscos. Una vegada superat, aconseguiràs el títol de “tècnic de prevenció” de nivell bàsic.

Duració

La duració prevista és de 30 hores.

Per a què serveix aquesta titulació?

 • Perquè un empresari puga gestionar la prevenció de riscos laborals en activitats no perilloses, de fins a 10 treballadors – o fins a 25 si es realitza en un únic centre de treball – i sempre que desenvolupe les seues tasques en el centre (únic) de treball.
 • Per a poder ser treballador designat per a gestionar la prevenció de l’empresa.
 • Per a formar part del col·lectiu de representants dels treballadors (delegats de prevenció o Comité de Seguretat i Salut).
 • Per a poder ser responsable del muntatge i supervisió d’instal·lacions de risc (bastides sense pla de muntatge), equips de treball antics…

Què s’aprén amb aquesta titulació?

 • A promoure els comportaments segurs i la correcta utilització dels equips de treball i protecció, i fomentar l’interés i cooperació dels treballadors en l’acció preventiva i en particular, les actuacions preventives bàsiques, com ara l’ordre, la neteja, la senyalització i el manteniment general, i efectuar el seu seguiment i control.
 • A realitzar avaluacions elementals de riscos i, en el seu cas, establir mesures preventives del mateix caràcter compatibles amb el seu grau de formació.
 • Actuar en cas d’emergència i primers auxilis gestionant les primeres intervencions a aquest efecte.
 • Com cooperar amb els serveis de prevenció en les activitats preventives que no realitzem nosaltres mateixos.
 • A distingir i entendre els diferents documents que requereix la gestió preventiva.

Com aconseguir el teu títol?

 1. Inscriu-te en aquest curs i avança a través dels continguts.
 2. Realitza els test que trobaràs al final de cada mòdul per a avaluar si has adquirit correctament els coneixements requerits per a obtindre el títol.
 3. Envia’ns un correu electrònic a departamento.tecnico@confecomerc.es, indicant-nos: Nom complet, DNI i empresa, o CIF, si no eres persona autònoma.
 4. T’enviarem per correu electrònic el certificat que acredita que has completat la formació i l’has superada amb èxit

Qui pot accedir a aquest curs

Aquest curs és exclusiu per a socis de l’Associació de Comerciants Benetússer.

Més informació


Font: Circular informativa de Confecomerç

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 744 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*