27d’abril: Dia del xiquet i la xiqueta

Banner Dia del xiquet-xiqueta
Banner Dia del xiquet-xiqueta
Puntua del 1 a 5 estrellas

Confecomerç se suma aquest 2023 a la iniciativa de la Fundació Créixer Jugant i de l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguets amb motiu del Dia del Xiquet i de la Xiqueta, que aquest 26 d’abril celebra la seua tercera edició.

Durant els mesos de confinament, els xiquets i les xiquetes van ser un exemple a seguir per la seua actitud i responsabilitat. Per això, institucions, associacions i empreses van impulsar que es reconeguera el 26 d’abril com a Dia del Xiquet i de la Xiqueta, per a recordar la data en la qual els més xicotets van poder eixir al carrer després de 42 dies de confinament.

“El Dia del Xiquet i de la Xiqueta” vol visibilitzar el comportament de les xiquetes i els xiquets durant els dies de confinament i la importància del seu desenvolupament, benestar i felicitat.

El xicotet comerç, a través de Confecomerç i les seues associacions membre, no pot sinó adherir-se a aquesta iniciativa, entorn de la qual s’han previst multitud d’activitats i promocions especials. Es tracta d’una excel·lent oportunitat per a connectar amb els més xicotets a través de les famílies i donar-los a conéixer el nostre comerç associat i la seua àmplia oferta.

Si segueu socis de l’Associació de Comerciants Benetússer podeu descarregar-vos les peces digitals de la campanya ficant-vos en contacte amb la seua administració:

  • Cartell (castellà i valencià)
  • Logo Dia del Xiquet (castellà i valencià)
  • Bàners
  • Xarxes socials

Trobareu més informació i materials de la campanya en la web www.diadelniño.es.


Font: Circular Confecomerç

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 749 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*