S’obri el termini per a sol·licitar el bo de la cistella de la compra de la Comunitat Valenciana

La Generalitat Valenciana inicia el procés de sol·licitud dels 90 euros del seu bo de la cistella de la compra per a famílies amb ingressos inferiors a 21.000 euros

Bo Cistella de la compra de la Generalitat Valenciana
Bo Cistella de la compra de la Generalitat Valenciana
5/5 - (1 voto)

El termini per a sol·licitar el bo de la cistella de la compra de la Comunitat Valenciana obri hui, 20 d’abril, després de l’anunci del president de la Generalitat, Ximo Puig, a la fi de març. L’ajuda consisteix en 90 euros destinats al pagament d’aliments per a residents a la Comunitat Valenciana que hagen tingut una renda familiar inferior a 21.000 euros anuals en 2021, per al que l’Executiu autonòmic ha pressupostat un total de 48,44 milions d’euros. D’aquesta manera, la Generalitat preveu arribar a 500.000 famílies i alleujar l’increment dels preus de l’alimentació en la Comunitat Valenciana. El bo de 90 euros per a la cistella de la compra es podrà sol·licitar en la web bonocesta.gva.es fins al 14 de juliol de 2023.

Quins requisits cal complir per a sol·licitar el bo

Per a poder demanar el bo de 90 euros per a la cistella de la compra de la Generalitat Valenciana n’hi ha prou amb complir tres requisits, segons una nota de premsa de la Generalitat, que són:

  • residir en la Comunitat Valenciana;
  • tindre el domicili fiscal a la regió;
  • que la renda familiar anual en 2021 haja sigut inferior a 21.000 euros.

L’ajuda es concedirà a través d’una targeta prepagament que contindrà els 90 euros del bo i que es podrà usar per a omplir la cistella de la compra “en tots els establiments del sector de l’alimentació” de la Comunitat Valenciana, segons recull la pàgina web creada per la Generalitat i confirma el seu equip de comunicació. La totalitat de l’import haurà de gastar-se en els quatre mesos posteriors a l’emissió de la targeta.

Com sol·licitar el bo valencià de 90 euros per a la cistella de la compra

El termini per a sol·licitar el bo de la cistella de la compra valencià obri del 20 d’abril al 15 de juliol de 2023. En aqueix període, la ciutadania podrà demanar la targeta prepagament en el portal web bonocesta.gva.es habilitat per la Generalitat Valenciana. Allí hi haurà de demanar-se cita prèvia, amb la qual se’ls assignarà un interval de temps per a realitzar la sol·licitud del bo per a la cistella de la compra. Si se’ls concedeix, rebran un correu electrònic o un missatge de text amb la confirmació i la recollida del bo, que s’efectuarà mitjançant una xarxa de distribució.

En cas de dubte, la Generalitat Valenciana habilita el telèfon 960 990 107 que romandrà disponible en el termini establit d’abril a juliol.

Compatibilitat amb altres ajudes

El bo valencià per a la cistella de la compra és compatible amb el xec de 200 euros del Govern central per a pal·liar els efectes de la inflació, així com amb l’Ingrés Mínim Vital i la Renda Valenciana d’Inclusió.


Fonts

  • Circular informativa de Confecomerç C.V.
  • Nota de premsa de l’anunci del bo de la cistella de la compra de la Generalitat Valenciana.
  • Pàgina web del bo valencià de la cistella de la compra.
  • Nota de premsa de l’aprovació del bo en el Ple del Consell de la Generalitat Valenciana.
  • Departament de Comunicació de la Generalitat Valenciana.
Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*