Col·laboració amb la VII Ruta de la Tapa de Benetússer

Logo Ruta de la Tapa de Benetússer
Logo Ruta de la Tapa de Benetússer
5/5 - (2 votos)

En 2019 té lloc la VII edició de la Ruta de la Tapa de Benetússer i l’Associació de Comerciants Benetússer ha arribat a un acord amb l’Associació de Hosteleria de Benetússer de col·laboració. Es troba obert el termini per a que els associats interessats en participar en l’esdeveniment es registren fins al 30 de setembre de 2019.

Muestra Ruta de la Tapa de Benetússer
Muestra Ruta de la Tapa de Benetússer

La VII Ruta de la Tapa de Benetússer es farà en el mes de novembre i participaran amb les seues tapes bars i restaurants assentats a Benetússer. Per conèixer la forma i les condicions per participar els comerços associats deuran de posar-se en contacte amb l’administració de l’associació. L’associació, com organització, participa al igual que en anys anteriors amb publicitat i la donació de premis instrumentalitzats amb Targetes I-Mas per consumir-les en els comerços associats.

¡¡Si ets associat, anima’t i participa!!

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 752 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*