Aquestes són les noves mesures per a comerços, bars i restaurants

Las nuevas restricciones apuntan a la llegada de la nueva normalidad

Mesures a partir del 07 de setembre 2021
Mesures a partir del 07 de setembre 2021
Puntua del 1 a 5 estrellas

El president de la Generalitat, Ximo Puig, anuncià ahir les noves mesures per al començament de la desescalada a la Comunitat Valenciana. Aquestes noves restriccions són molt més flexibles i apunta al 9 d’octubre com a data límit per a aquest procès cap a la nova normalitat.

La fi del toc de queda a València, Alacant i Castelló i també de les limitacions en les reunions socials han vingut acompanyades de les novetats en l’activitat dels establiments d’hostaleria. bars, restaurants i cafeteries havien de deixar de servir a partir de les 00.00 hores i a les 00.30 hores hi havien de tancar les portes.

Les noves restriccions en bars i restaurants a Alacant, València i Castelló

Tal com ha anunciat el president del Consell, Ximo Puig, hi ha algunes modificacions en l’activitat de bars, restaurants i altres locals d’hostaleria:

  • Els horaris es mantenen: bars, restaurants i cafeteries havien de deixar de servir a partir de les 00.00 hores i a les 00.30 hores havien de tancar les portes.
  • Els comensals per taula augmenten: en interior passen de sis a huit persones per taula; a les terrasses es manté en 10 comensals per taula.
  • Els aforaments es mantenen com els establits fins al moment.

Aquestes mesures entren en vigor a partir de demà, 7 de setembre i es mantindran actives fins al dia 27 d’aquest mateix mes.

Les noves restriccions en el món de l’hostaleria se suma a altres cinc mesures “anticovid” que ha anunciat Puig.

Noves mesures a la Comunitat Valenciana

  • Desapareix el toc de queda en tota la Comunitat Valenciana.
  • No hi ha límit d’assistents en les reunions socials.
  • En hostaleria: els comensals per taula passen de 6 a 8 per taula en interiors, i en terrassa roman en 10 per taula.
  • Reobri l’oci nocturn: amb 50% d’aforament en interior, la barra només estarà per a retirar beguda, hora de tancament a les 03.00 hores i no se servirà beguda o menjar a partir de les 2.30 hores.
  • Esdeveniments a l’aire lliure: màxim de 1.500 persones en interior i 3.000 en exterior.
  • Esdeveniments esportius: s’amplia aforament en pavellons exteriors (el que es refereix a La Liga i l’ACB) fins al 60% i un màxim de 20.000 persones, i en interiors fins al 40% amb màxim de 4.000 persones.

Més informació

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 752 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*