Talleres Aljúcar 2020: Espectacular Betlem

Betlem. Vista parcial
Betlem Vista parcial Talleres Aljúcar © Cento
5/5 - (2 votos)

Com cada any el nostre associat Talleres Aljúcar ha muntat aquest nadal el seu tradicional Betlem. Muntat sobre una estructura de cinq metres de llarg per un d’ample en cartó pedra en té tot tipus de detalls: el pesebre, la Sagrada Família, pastors, ramats, quadres, vivendes, coves, pous, escenes quotidianes, romans, reis…

Si no eres client i vols visitar-lo et deixe l’enllaç on trobaràs totes les dades:

Cal mencionar que entre les construccions que es poden reconèixer integrades en la maqueta es troben elements tan valencians com son el Micalet i les Torres de Serrans.

Mentre t’arreglen el cotxe aprofita l’ocasió per gaudir dels detalls d’aquest betlem que es munta en aquest establiment des de fa anys i que ja hi és una tradició esperada amb impaciència per la seua clientela. Tot seguit deixe un grapat de fotos i un xicotet vídeo.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 752 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*