Medalla d’Argent de Benetússer per al nostre associat Pescadería Díaz

Reconeiximent al nostre comerç associat Pescadería Díaz

Entrega de la Medalla d'Argent de l'Ajuntament de Benetússer a la Pescaderia Díaz
Entrega de la medalla d-argent
5/5 - (1 voto)

Com ja és tradicional en la nostra població, el passat dia nou d’octubre l’Ajuntament de Benetússer va fer entrega de les Medalles d’Argent. L’acte es va celebrar en el Centre Cultural el Molí dins del programa d’actes de commemoració del Nou d’Octubre.

Enguany, entre els premiats es trobava el nostre associat Pescadería Díaz, que va rebre el Premi de mans de l’Alcaldessa Eva Sanz. Amb aquesta medalla el consistori ha volgut reconèixer la labor desenvolupada per aquest comerç des de l’any 1942 fins a l’actualitat a través de tres generacions de la mateixa familia.

Pescadería Díaz va començar la seua activitat com em dit l’any de 1942 amb la venda ambulant de peix en Benetússer i Massanassa. Des de llavors aquest comerç ha estat lligat a la historia comercial de la nostra població i en particular del Mercat Municipal de Benetússer.

Va replegar la distinció l’actual gerent del comerç Pescadería Díaz, Maria José Díaz acompanyada de la seua mare Maruja Gómez. En el seu breu discurs Maria José es va emocionar al recordar tota la tasca desenvolupada pels seus avantpassats representats en la persona de la seua mare. Va agrair la confiança depositada pels seus clients al llarg de tots aquestos anys, els quals han fet posible arribar fins a l’actualitat.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 752 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*