V Carrera Solidària

V Carrera Solidaria Benetússer 2023
V Carrera Solidaria Benetússer 2023
5/5 - (1 voto)

Organitzada per la Falla Dr. Vicent Navarro i Soler de Benetússer es va celebrar el passat dia un d’octubre en Benetússer la quinta edició de la Carrera Solidària de Benetússer. Més de 500 persones es donaren cita per participar en una de les dos modalitats esportives propostes:

  • Carrera de 5 kilòmetres
  • Caminata de 3 kilòmetres

Tots els participants reberen una samarreta commemorativa. Els beneficis obtinguts es destinen íntegrament a la ASPAYM (Asociación de Personas con Lesión Medular y otras Discapacidades Físicas de la Comunidad Valenciana. L’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer va donar suport a la carrera donant una targeta regal de 50€ al guanyador de la Carrera de 5 Km. i altres 50€ a l’associació ASPAYM. Ambdues targetes poden ser consumides en qualsevol dels establiments i comerços associats.

La nostra Secretària Isabel Gómez Prieto va participar en l’entrega dels premis junt a l’Alcaldessa, Eva Sanz i el Regidor d’esports Rafael del Río.


Organitza: Falla Dr. Vicent Navarro i Soler

Hi colaboren: Ajuntament de Benetússer, Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer

A benefici de: ASPAYM C.V.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 738 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*