25 d’octubre 2023: Heroi, rei, guerrer… El Dia del Comerç Local

El Comerç trau el millor de si mateix.

Dia del Comerç Local: El comercio saca al héroe que lleva dentro
Dia del Comerç Local: El comercio saca al héroe que lleva dentro
5/5 - (1 voto)

Aquest dimecres 25 d’octubre és el Dia del Comerç Local de la Comunitat Valenciana.

Ser comerciant és sentir-se com un superheroi o una superheroïna. Perquè fem que cada client se senta especial, com el protagonista d’una pel·lícula. I perquè fem que cada dia es fomente l’economia local, generant ocupació i riquesa.

És una qüestió d’actitud, de valors, d’accions. No es tracta de tindre poders sobrenaturals o d’enfrontar-se a grans perills, sinó de fer el correcte a cada moment, d’ajudar als altres i de defensar el just.

Hi ha molts tipus d’herois, en la ficció i en la vida real. Alguns són famosos, i altres són anònims, com els comerciants, que treballen amb valentia, convicció, coratge, amb determinació, honestedat, integritat i esperit de servei.

Per això, per a este Dia del Comerç us proposem deixar volar la imaginació i convertir-vos per un dia en “The Real Heroes”, “Kings” o “The Real Warriors” (“Els autèntics herois”, “Reis” o “Els autèntics guerrers”).

Tecnologia i realitat augmentada per a celebrar el Dia del Comerç

La idea de la campanya és empoderar-nos i demostrar la capacitat que tenim com a sector a través d’uns filtres basats en IA i realitat aumentada que ens transformaran en autèntics personatges de Marvel o de les grans sagues de ficció i fantasia.

Altres actuacions

Associació de Comerç i d’Hostaleria de Benetússer

La nostra associació organitza a les 20:00 hores, en el patí interior de l’Ajuntament un ví d’honor al que estan convidats tots tots els associats, comerços, empreses i hostalers de Benetússer. Aquest acte és només per a professionals.

Os esperem a tots per disfrutar de un ambient ameno i celebrar aquest dia amb vosaltres.

Ajuntament de Benetússer

Per celebrar aquest dia l’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua ADL, sorteja 50 carros de la compra i 10 vals de 50 euros per a canviar per productes en el Mercat Municipal.

Per a participar s’haurà de depositar en l’urna situada en la plaça de l’Ajuntament els tiquets de les compres superiors a 10 euros realitzades en TOT EL COMERÇ LOCAL I NEGOCIS D’HOSTALERIA de Benetússer el dimecres 25 d’octubre de 2023.

  • Horari: De 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
  • El sorteig es realitzarà a les 20.30 hores.
  • Consulta les bases completes del concurs que trobaràs en la web de l’Ajuntament.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer.

Cartell Dia del Comerç 2023. Ajuntament de Benetússer
Cartell Dia del Comerç 2023. Ajuntament de Benetússer

Celebra amb nosaltres el Dia del Comerç!

Més informació

Vídeo de la campanya

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 738 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*