Els comerços podran sol·licitar a partir del 23 de juny les ajudes per al equipament comercial i reformes

Avalem

Avalem Comerç 2022
Avalem Comerç 2022
Puntua del 1 a 5 estrellas

Els comerços podran sol·licitar les ajudes de Avalem Comerç entre el 23 de juny i el 8 de juliol de 2022.

El DOCV publica hui la nova convocatòria d’ajudes, amb la qual els que les pimes i micropimes comercials podran subvencionar fins al 75% de les inversions en equipament comercial, digitalització, reforma de l’establiment i millora de les instal·lacions, amb un límit de 40.000 euros.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat també les subvencions per a formació destinades a federacions i confederacions de comerciants de segon i tercer nivell, i les ajudes per a la promoció del comerç local i millora de mercats municipals i àrees comercials, que podran sol·licitar els ajuntaments. Les entitats locals podran finançar els programes de bons comercie a través d’aquestes subvencions.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*