Naix la Acadèmia dels Comerços de Confecomerç CV

¿Digitalitza el teu negoci!

L'Acadèmia de Comerços
L'Acadèmia de Comerços

La situació actual ens exigeix estar en constant moviment, en continu aprenentatge. És per això que naix l’Acadèmia dels Comerços. Una iniciativa de Confecomerç CV per a digitalitzar els negocis de la Comunitat Valenciana.

Aquesta acadèmia, completament gratuïta per als associats, compta amb més de 20 cursos sobre matèries digitals: WhatsApp Business, xarxes socials, e-mail màrqueting, vendes en línia…

A més, durant tot el 2021 es duran a terme diferents sessions i tallers amb experts de diferents temàtiques, que ens faran arribar les últimes novetats del sector digital.

Vols entrar a formar part de l'Acadèmia? Si ja eres membre de l'Associació de Comerciants Benetússer, mira aquest vídeo, entra en el formulari i emplena les dades perquè et puguem donar d'alta:
Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 555 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*