Naix la Acadèmia dels Comerços de Confecomerç CV

¿Digitalitza el teu negoci!

L'Acadèmia de Comerços
L'Acadèmia de Comerços
Puntua del 1 a 5 estrellas

La situació actual ens exigeix estar en constant moviment, en continu aprenentatge. És per això que naix l’Acadèmia dels Comerços. Una iniciativa de Confecomerç CV per a digitalitzar els negocis de la Comunitat Valenciana.

Aquesta acadèmia, completament gratuïta per als associats, compta amb més de 20 cursos sobre matèries digitals: WhatsApp Business, xarxes socials, e-mail màrqueting, vendes en línia…

A més, durant tot el 2021 es duran a terme diferents sessions i tallers amb experts de diferents temàtiques, que ens faran arribar les últimes novetats del sector digital.

Vols entrar a formar part de l'Acadèmia? Si ja eres membre de l'Associació de Comerciants Benetússer, mira aquest vídeo, entra en el formulari i emplena les dades perquè et puguem donar d'alta:
Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*