L’Assemblea aprova els nous estatuts de l’associació

Asamblea General
Asamblea General. Imagen de archivo.
Puntua del 1 a 5 estrellas

El passat dia 15 de juny es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària. El punt únic en l’Ordre del dia a tractar era l’aprovació, si era el cas, la reforma dels estatuts de l’associació. Aquesta proposta d’estatuts va ser aprovada per la Junta Directiva.

Durant el procès de debat es va repassar tot el articulat dels nous estatuts. Els objectius que es persegueixen amb aquesta reforma són els següents:

  • Modificar el nom de la associació que passarà a ser Associació del Comerç i Hostaleria de Benetússer.
  • Modificació del objectius socials per poder abarcar als sectors de Hostaleria i Serveis.
  • Ampliar el número de vocalies a la Junta Directiva.
  • Modernitzar el funcionament de l’associació al permetre l’ús del mitjos electrònics per comunicar-se amb els associats.
  • Es permet l’ús de la gestió electrònica de la documentació (Llibres de actes i socis) i bases de dades per gestionar als socis.

Acabada la part de debat es varen votar els nous estatuts. El resulta va ser aprovats per unanimitat de tots el presents, sense cap vot en contra, ni abstenció.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*