Informa’t: Tota la informació en les teues mans

Esta aplicación permitirá a todos los asociados llevar toda la documentación de la asociación en el bolsillo.

Descarregar l'app Informa't
Descarregar l'app Informa't
Puntua del 1 a 5 estrellas

Arriba una nova manera d’informar-te de l’actualitat del teu sector i de la teua associació. Una nova manera de mantindre’t al dia sobre aquells assumptes que afecten el teu negoci i que t’interessen com a comerciant.

Si alguna cosa estem aprenent amb aquesta crisi del coronavirus és que necessitem tindre la informació important i que afecta la nostra activitat sempre localitzada i ben organitzada.

Per això, l’Associació de Comerciants Benetússer i Confecomerç CV han llançat la nova aplicació per al mòbil INFORMA’T, amb la qual tindràs sempre a mà de forma ordenada i actualitzada tots els continguts que necessites conéixer per a impulsar el teu negoci. Informació sobre ajudes, normativa, campanyes, reunions, jornades formatives, convenis de col·laboració, serveis gratuïts…. Oblida’t de perdre en la safata d’entrada o de spam aquelles notificacions i informacions que t’interessen.

En breu rebran els associats un correu electrònic amb els enllaços per a descarregar l’aplicació en el seu telèfon mòbil o Tauleta i amb el teu usuari i contrasenya.

No dubtes a contactar amb nosaltres si tens qualsevol consulta sobre aquesta app.

Per descarregar-se l’app

L’APP està disponible en els dos principals sistemes operatius dels dispositius mòbils intel·ligents: Android e IOS.

Es pot descarregar directament des de les tendes d’aplicacions del Smartphone (Google Play o App Store) a través dels enllaços de descàrrega o cercant l’aplicació “INFORMAT”.

Google Play (Android)

https://play.google.com/store/apps/details?id=es.miau.informat

App Store (IOS/Apple)

https://apps.apple.com/us/app/informat-app/id1503313618?l=es&ls=1

Vídeo de promoció

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*