Actualitzada l’APP Informa’t

Millores sugerides per les associacion que participen en aquest projecte.

App Informa't
App Informa't
Puntua del 1 a 5 estrellas

Aquesta setmana, els tècnics de Confecomerç, han pujat a les botigues de Google i Apple l’última versió de l’APP Informa’t amb algunes de les millores que les associacions hem anat traslladant en les converses i presentacions realitzades. Entre les novetats, algunes millores que segur als associats agradaran:

  • S’inclou el nom de l’associació en la capçalera de la pantalla d’inici, perquè l’usuari reconega quina aplicació està usant.
  • S’indica també el nom de l’associació en el menú de l’APP. Punxant en aqueix apartat, s’accedeix a la fitxa i dades de contacte de l’associació.
  • S’inclou enllaç de recuperació de contrasenya en la pantalla de login

La última versió ja està disponible per a la seua actualització en la Play Store de Google i ho estarà en uns dies en la APP Store de Apple

Mentres, en Confecomerç segueixen traballant en altres millores en el panel de gestió y continguts de la associació per a que es puga personalitzar al màxim l’experiencia d’usuari.

No dubtes en contactar amb l’Associació de Comerciants Benetússer per obtindre ajuda en l’ús de la APP Informa’t.

Més informació

APP Informa’t

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 691 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*