8M: Darrere d’aquest xicotet comerç, hi ha una gran dona

Campanya 8M de 2024
Campanya 8M de 2024
5/5 - (1 voto)

Sis de cada deu persones que treballen en el xicotet comerç són dones. Algunes, al capdavant. Unes altres, atenent el públic i fent altres labors de gestió i organització. Totes elles, contribuint a fer d’aquest un dels sectors d’activitat més rellevants de la Comunitat Valenciana per la seua aportació econòmica, creació d’ocupació i contribució social.

Per a donar visibilitat al paper de les dones en el xicotet comerç de la Comunitat i posar en valor la seua important participació en la creació de riquesa local i creixement sostenible, Confecomerç ha llançat este mes de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una campanya amb el lema “Darrere d’este xicotet comerç, hi ha una gran dona”.

L’acció proposa identificar tots aquells establiments liderats per dones o que compten amb elles en les seues plantilles i fer que el missatge d’esta campanya arribe de manera alta i clara a la societat.

Per a això, ha dissenyat cartells amb l’eslògan de la campanya que els comerços podran lluir en els aparadors.

En paral·lel, la Confederació i les associacions membres difondran l’acció i els missatges de la campanya a través de les seues pàgines web i xarxes socials, així com altres canals de difusió interna i externa.

La idea és celebrar el 8 de març reconeixent el paper de la dona en el xicotet comerç i que els aparadors lluïsquen el missatge de la campanya durant el temps que desitgen.

Esta acció, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s’alinea amb el compromís de Confecomerç de promoure un comerç minorista responsable i sostenible, en el qual la igualtat i la responsabilitat social juguen un paper crucial.


Font: Nota de prensa de Confecomerç CV.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*