Elegida la nova Junta Directiva

junta Directiva

Asamblea General
Asamblea General. Imagen de archivo.
Puntua del 1 a 5 estrellas

El passat dilluns, 22 de març, es va fer l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Comerciants Benetússer. En ella es van aprovar la Memòria d’Activitats, Comptes Anuals del 2020 i Pressupostos pel 2021.

També es va elegir a la nova Junta Directiva que substitueix a la que fins ara estava en funcions des de la dimissió de la anterior Presidenta ocasionada pel trasllad a un altra població de la seua activitat comercial. La candidatura presentada vaser elegida per unanimitat de tots els presents en l’assemblea. La Junta Directiva queda constituïda de la següent forma:

  • Presidència: Francesc Alfred Molins Company
  • Tresoreria: Javier López González
  • Secretaria: Mercedes Aleixandre Yago
  • Vocal 1: Isabel Gómez Prieto
  • Vocal 2: José Antonio Parejo Mateos

La nova Junta Directiva naix amb un termini breu degut a que el seu president està en aquest moment en un procès de prejubilació. En paraules del President, assumeix el càrrec “degut a les actuals circumstàncies de la pandèmia del COVID19. En quan aquestes circumstàncies ho permeten es deurà de plantejar una Assemblea General Extraordinària dedicada a la elecció d’una executiva estable que puga fer front als nous reptes del xicotet comerç”.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*