Celebrada l’Assemblea General Ordinària de 2023

Socis assistents a l'Assemblea General Ordinària de 2023.
Socis assistents a l'Assemblea General Ordinària de 2023.
5/5 - (2 votos)

El passat dia 22 de març de 2023 l’Associació de Comerciants Benetússer va celebrar la seua Assemblea General Ordinària de 2023. Assistiren els representants de 21 entitats associades y la totalitat dels membres de la Junta Directiva.

L’ordre del dia de l’assemblea es va desenvolupar amb tota normalitat aprovant-se els comptes i la memòria d’activitats del 2022. Tot seguit es revisaren els pressupostos proposats per la Junta Directiva per a l’exercici del 2023 que també foren aprovats.

Al llarg de l’assemblea el President Christian Herrera va respondre a les preguntes sobre els projectes previstos per a l’exercici amb especial incidència sobre la Gala del Comerç del 2023. Es va informar sobre l’estat de la reforma dels estatuts, la qual es trova en un estat molt avançat.

Es varen aprovar els següents canvis en la Junta Directiva:

-Secretària: Isabel Gómez Prieto y la anterior (Mercedes Aleixandre Yago) passa a vocal.

-Nous vocals: Javier León Sorribes y Lara Tomás Molina.

Galeria d’imatges

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 750 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*