Amb un somriure i el cap ben alt… Celebrem el Dia del Comerç Local

Capçalera del Dia del Comerç Local
Capçalera del Dia del Comerç Local
5/5 - (1 voto)

La campanya que ha desenvolupat la Direcció General de Comerç, i a la qual se sumen Confecomerç i l’Associació de Comerciants Benetússer, porta per lema “Compra amb valors”, al costat de l’eslògan “Amb un somriure i el cap ben alt. Som comerç local”.

La iniciativa de la Direcció General proposa celebrar el 25 d’octubre, Dia del Comerç Local, per l’aportació d’aquest sector a l’economia de la Comunitat Valenciana, a la creació d’ocupació i riquesa, per la seua vertebració social, etc.

En Confecomerç i l’Associació de Comerciants Benetússer volem anar un pas més enllà.

Imagen dinámica del Dia del Comerç Local 2022
Imagen dinámica del Dia del Comerç Local 2022

Tenim un comerç i uns comerciants dels quals presumir, que poden sentir-se orgullosos i orgulloses d’aquesta professió, del treball de molts anys i del resultat d’aquest: aqueixes botigues que per a moltes persones s’han convertit en molt més que un lloc on fer les seues compres, en espais de vida, de relació…

Volem que el 25 d’octubre de 2022 siga el dia en què els nostres comerciants associats “traguen pit” i mostren, amb el cap ben alt i amb orgull, la qual cosa són i per què s’han guanyat tindre un dia propi en el calendari.

Volem que presumisquen de les seues botigues i de la professió que han triat, que criden als quatre vents que són comerciants i que la suma de totes aqueixes veus es convertisca en una marea “d’orgull de ser comerciant” en les xarxes socials, gràcies al filtre especial per a fotografies que en Confecomerç han creat perquè els nostres comerços associats es convertisquen en els protagonistes d’aquesta campanya i d’aqueix dia.

Activitats del Dia del Comerç Local

Sorteig de 100 carros de compra

L’Associació de Comerciants Benetússer col·laboren amb el sorteig organitzat per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Benetússer per al dia 25 d’octubre.

Aqueix dia s’instal·larà en la plaça de l’Ajuntament de Benetússer una carpa que
disposarà de l’urna per al sorteig de 100 carros de compra. L’horari per depositar les participacions en l’urna serà des de les 10:00 fins a les 14:00 hores al matí i des de les 17:00 fins a les 20:00 hores de la vesprada.

Les persones interessades en participar hi hauran de canviar el seu tiquet de compra per una participació per al sorteig en la carpa instal·lada en la plaça de l’Ajuntament el dia 25 d’octubre de 2022. En la participació es faran constar les següent dades:

  • Nom i cognoms.
  • Telèfon de contacte.

El sorteig serà públic i es realitzarà en directe el mateix dia 25 d’octubre de 2022 a les 20.30 hores.

Requisits per a participar.

Les persones interessades en participar, hi hauran de realitzar una compra de més de 10€ en algun dels comerços de la localitat, inclòs el Mercat Municipal. El tiquet de compra hi haurà de ser del dia 25 d’octubre de 2022 perquè siga vàlid.

Una mateixa persona pot participar repetides vegades sempre que reunisca els requisits de participació.

Cada participant en el sorteig podrà ser beneficiaria d’1 carro no més encara que durant el sorteig el seu nom siga agraciat diverses vegades.

Vi d’honor

Conjuntament el sorteig l’Associació de Comerciants Benetússer en la seua carpa organitzara un vi d’honor per al públic present que consistirà en la degustació d’una copa de vi i de fines rodanxes de pernil tallat en el moment.

Per saber més:

binary comment
Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 753 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*