Campanya de Nadal 2020

Campanya de Nadal 2020
Campanya de Nadal 2020
Puntua del 1 a 5 estrellas

Des del dia 14 la Associació de Comerciants Benetússer ha iniciat la seua Campanya Nadalenca amb el tradicional sorteig de 20 targetes regals de 100 euros cadascuna. Es pot participar fins al 6 de gener de 2021. Per conèixer més detalls faça clic al següent enllaç:

A més a més per mig de Confecomerç col·laborem amb la Diputació de València i la Generalitat Valencia en les seues campanyes de promoció del xicotet comerç. Tot seguit es detallen aquestes campanyes.

#Compraenelsteus

La Diputació de València col·labora amb Confecomerç CV en la campanya #Compraenelsteus per recolzar a les associacions i al comerços associats en un moment tan especial com el que estem vivint i potenciar el consum en el xicotet comerç de la província de València.

“Aquest Nadal, cuidem el que es nostre més que mai”, inclòs el nostre comerç, el dels nostres barris, pobles i ciutats. Per això, des de Confecomerç CV, amb la col·laboració de la Diputació de València, convidem als clients a triar els xicotets comerços de proximitat per fer les seues compres de Nadal amb el missatge “Compra en els teus”.

La campanya que llancem enguany segueix l’eix de comunicació de #ElFuturoQueCompras, encara que es vist de Nadal i es reforça amb un toc molt emotiu per a fer costat al xicotet comerç associat.

Cartell compra en els teus
Cartell compra en els teus

El Nadal és Valencià

El Nadal és valencià
El Nadal és valencià

Com ja s’ha anat informant, Confecomerç CV s’uneix de nou a aquesta campanya de la Generalitat Valenciana de suport als productes i xicotets comerços de la Comunitat Valenciana. Dins d’aquesta col·laboració, els associats de Confecomerç CV, i per tant de l’Associació de Comerciants Benetússer estan rebent, entre altres, els següents materials promocionals:

  • Borses de paper
  • Paper de regal
  • Adhesius
  • Vinils per aparadors
  • Borses de pa
  • Davantals
  • Salvaestovalles

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 753 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*