Troba la teua estratègia digital

Nueva convocatoria de tutorías digitales en el comercio
Nueva convocatoria de tutorías digitales en el comercio
5/5 - (1 voto)

Confecomerç – Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València i l’Associació de Comerciants Benetússer t’ofereixen un programa de mentorització i acompanyament per ajudar-te a desenvolupar i ficar en marxa un pla estratègic omnicanal i augmentar les vendes al teu comerç, en combinació dels canals online i offline.

Aquesta actuació inclou 3 sessions de 2 hores al comerç, en les que s’analitzaran tant les ferramentes com les accions de marketing actuals per traure el màxim rendiment tant a la captació com a la fidelització dels clients i proposar millores per aconseguir una major eficiència i rendibilitat en els negocis participants.

Vols participar en aquest programa gratuït per a associats de Confecomerç i A.C. Benetússer? Ficat en contacte amb la teua associació.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 691 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*