Tornen les tutories digitals

¡Vuelven las tutorías!
Vuelven las tutorías Imatge d'arxiu.
5/5 - (1 voto)

Tant si l’any passat et vas quedar amb les ganes, com si eres dels quals diuen “d’enguany no passa”, ara tens una nova oportunitat perquè un dels nostres experts en digitalització t’assessore sense cap cost per a tu, només per estar associat.

Reserva ja la teua plaça per a les TUTORIES DIGITALS de Confecomerç CV i deixa que algun dels nostres assessors i assessores en imatge i comunicació en línia, màrqueting digital i comerç electrònic et guie de forma personalitzada en el teu procés de transformació digital.

Més de 400 comerços ja han passat per aquest programa.

¿En què consisteix?

¿Vols saber més? Descobreix en què consisteix aquest programa d’assessorament estratègic en digitalització.

Confecomerç CV – Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València i l’Associació de Comerciants Benetússer t’ofereix un programa de “mentorització” i acompanyament per a ajudar-te a desenvolupar i posar en marxa un pla estratègic omnicanal i augmentar les vendes en el teu comerç, en combinació dels canals en línia i “offline”.

Aquesta actuació inclou 3 sessions de 2 hores en el comerç, en les quals s’analitzaran tant les eines com les accions de màrqueting actuals per a traure el màxim rendiment tant a la captació com a la fidelització dels clients, i proposar millores per a aconseguir una major eficiència i rendibilitat en els negocis participants.

Qui pot accedir a aquestes tutoríes?

Són gratuïtes i exclusives per a associats de Confecomerç CV i en conseqüència tots els associats de la Associació de Comerciants Benetússer poden accedir a ell .

Són gratuïtes i exclusives per a associats de Confecomerç CV i en conseqüència tots els associats de l’Associació de Comerciants Benetússer poden accedir a ell .


Font: Circular de Confecomerç C.V.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 701 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*