Molins Òptics: Medalla d’Argent Benetússer 2018

Optica molins. Targeta
Optica molins. Targeta

A l’Associació de Comerciants Benetússer estem molt contents. Estem de festa. El nostre comerç associat Òptica Molins a rebut la Medalla d’Argent de l’Ajuntament de Benetússer 2018 en reconeixement de la seua labor social, comercial i el tracte familiar dispensat al seus clients al llarg dels últims 40 anys que aquest comerç desenvolupa la seua activitat al nostre poble.

Òptica Molina

L’Ajuntament va comunicar el reconeixement el passat dia 8 d’octubre al temps que informaba que la resta de premiats n’eren:

  • Miguel Pons García, per la seua trajectòria musical i labor al capdavant de la Coral de la Mare de Déu de Benetússer. Miguel és un respectat professor de música i director, entre altres grups dirigeix a la Coral polifònica Santa Anna d’Albal i de Benimodo, toca una gran quantitat d’instruments musicals.
  • José María Chornet, José María Chornet per la seua trajectòria com a músic i compositor de folklore valencià. Chornet ha recorregut gran part d’Espanya portant el nom de Benetússer amb ell i ha compost infinitat de cançons a més de ser un virtuós amb la dolçaina.
  • Antonio Campos per la seua tasca como a fotògraf per a l’Ajuntament durant els anys 60-70.

El seu titular, Paco Molins, rebia aquesta noticia al temps que es trobava en Suècia coneixent al seu primer net. Desde aquí felicitem doblement a Paco Molins i a tots els seus treballadors i clients.

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 480 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*