Loteria de Nadal : 75296. Busca la fortuna en el teu comerç o establiment d’hostaleria associat.

Loteria del Sorteig de Nadal de 2023
Loteria del Sorteig de Nadal de 2023
Puntua del 1 a 5 estrellas

Com en anys anteriors ja pots trobar en els comerços i establiments d’hostaleria associats a l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer les participacions de la Loteria de Nadal d’enguany. El número amb que es juga és el tradicional: 75.296.

A qui beneficia?

Amb la compra d’una participació de la loteria de la Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer contribueixes a fomentar i fer sostenible el comerç local, col·labores en la difusió i consolidació de les campanyes de promoció del consum local, en la formació y professionalització del comerciante i hostaler, en la millora dels seus serveis,… En definitiva, en fer-te la vida més fàcil i plaent i com diu el lema de la nostra associació que la porta del teu comerç i establiment hostaler siga “la porta de les teues il·lusions“.

Autorización del SELAE

La Lotería Nacional del Sorteig de Nadal, de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer compta amb l’autorització de venda fraccionada amb recargo de l’organisme públic SELAE. Aquesta autorització va ser emesa fue emitida el passat 11 de setembre de 2023.

Pot obtindre més informació seguint el següent enllaç:

On pots aconseguir la teua participació?

Pots aconseguir la teua participació de lotería de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer per al Sorteig de Loteria Nacional de Nadal en el teu comerç o establiment d’hostaleria habitual associat de Benetússer.

 

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 738 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*