L’Associació de Comerciants Benetússer se suma a la campanya “El Millor Black, el d’ací ” que reparteix 15.000 euros en premis

Por una compra superior a 10 euros, los clientes podrán participar en el sorteo de vales de compra que van desde 50 a 300 €

El Millor Black
El Millor Black
Puntua del 1 a 5 estrellas

L’Associació de Comerciants Benetússer se suma a la campanya projectada per la Confederació d´Empresaris del comerç, servicis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç), i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i que porta per nom: “El Millor Black, el d’Ací”.

L’acció sorteja 163 vals de compra, amb imports que oscil·len entre 50 i 300€, que sumen un total de 15.150 euros. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

68 organitzacions sectorials, territorials, gremis i mercats pertanyents a la Confederació promouran aquesta actuació del 15 al 28 de novembre a través dels seus comerços associats adherits.

El sistema de participació per als clients és senzill: fer una compra de més de 10 euros en algun dels comerços participants, durant el període de la campanya, realitzar una foto del tiquet, entrar en la plataforma del sorteig www.elmejorblack.com, emplenar el formulari de participació, indicant les dades personals, i finalment, pujar el tiquet de compra. Els interessats també podran accedir a la web mitjançant l’escaneig del QR, inclòs en el fullet explicatiu que es distribuirà entre els clients dels comerços participants.

El 3 de desembre es comunicarà els noms de les persones guanyadores en la web i xarxes socials de Confecomerç i de l’Associació de Comerciants Bentússer. Els guanyadors del sorteig hauran de gastar els vals de compra en els comerços associats participants en el període del 7 al 15 de desembre de 2021.

El president de l’Associació de Comerciants Benetússer, Francesc Molins Company, ha assenyalat que “amb aquesta acció volem que totes les compres de “Black Friday”, a més dels descomptes que proposen els establiments associats, tinguen premis. A més d’afavorir als nostres clients, impulsem el desenvolupament del nostre municipi i del comerç local perquè comprant ací guanyem tots”.

Per a l’impuls d’aquesta campanya, els comerços comptaran amb fullets explicatius per a distribuir entre els seus clients i lluiran un identificatiu en els seus aparadors, unes atractives estreles, per la qual cosa serà recognoscible la promoció per a tots aquells que visiten els establiments durant el període d’impuls de la iniciativa. A més, s’ha previst una forta campanya en xarxes socials, en mitjans i en espais digitals que ajudaran a dinamitzar i promoure aquesta original acció.

Més informació

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 692 Articles
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*