Iª Edició de “GastroMercat” al 18 i 19 de setembre. ​​​​​​​

L'ajuntament obri les inscripcions en línia per a la participació de comerciants i hostalers en un esdeveniment que tindrà lloc el 18 i 19 de setembre de 2021

Cartell 1ª Edició GastroMercat
Cartell 1ª Edició GastroMercat. Copyrigth Ajuntament de Benetússer

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, ha obert el període d’inscripció en línia per a la participació de comerciants i hostaleria local en la primera edició del “GastroMercat de Benetússer”, un esdeveniment lúdic i comercial que tindrà lloc el cap de setmana del 18 al 19 de setembre en la Plaça de la Xapa.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu donar suport a l’activitat econòmica del municipi a través de la creació d’un espai atractiu que propicie el consum segur de la població després del retorn vacacional. Així “GastroMercat” acollirà una alternativa comercial i una oferta de tapes, aliments frescos i tota una selecció de productes per a tots els gustos procedents de botigues locals.

El “GastroMercat” tindrà un horari de dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 17.30 a 21 hores.

Els comerços interessats a participar podran reservar el seu estand completant aquest formulari, indicant les necessitats específiques segons la mena de producte que es vaja a oferir en cada cas i pagant un lloguer de 102,85 €, un preu públic que es manté des de 2015.

Més informació

Els comerços interessats poden aconseguir més informació consultant el següents enllaços:

Vicente Navalón Pardo
Acerca de Vicente Navalón Pardo 640 Artículos
Per tradició familiar fuster, per voluntat propia llibrer, per vocació informàtic. Actualment treballe a l'Associació de Comerciants de Benetússer com administratiu e informàtic. Intente tirar una maneta als comerços que tenen interès en digitalizar-se. A més duc un blog dedicat a l'Advaita, no dualitat i temes semblants.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*